Christian Nørgaard Pedersen, Sikringstekniker

Christian Nørgaard Pedersen - Caverion Danmark

Navn: Christian Nørgaard Pedersen
Caverion City: Skovlunde, Danmark
Uddannelse: Merkantil handelsuddannelse med speciale i detail og elektriker

Min jobbeskrivelse 
Mit arbejde består i at lave ADK adgangskontroller og sikring. Vi opsætter LENEL efter kundens kravspecifikationer, og vores kunder er typisk store danske virksomheder eller forsyningsselskaber. Vi programmerer og laver serviceeftersyn på de anlæg, vi sætter op.

Min karrierevej hos Caverion
Jeg startede som lærling i 2017 og blev udlært i september 2020, herefter blev jeg fastansat som elektriker i samme afdeling.

Hvordan er min sædvanlige arbejdsdag 
Jeg står op kl. 5:30 og kører i firmabil fra Slagelse, hvor jeg bor, til København og møder hos vores kunde ved 7-tiden. Dagene er meget forskellige men består gerne af fejlfindinger på anlæg og servicegennemgang. Kl. 15:00 kører jeg hjem til Slagelse igen.

Mine hobbyer 
Jeg har et landsted i Slagelse med 8 heste. De 6 er opstaldet og 2 er vores egne, og de skal passes og plejes alle sammen. Et landsted kræver en del vedligeholdelse, så der er altid noget at lave, et hegn eller vores bolig, der skal repareres.

Mit drømmejob, da jeg var barn 
Som barn drømte jeg om at blive politimand.

Hvis jeg var en tegneseriehelt, ville jeg også være
Alle kan lide Fedtmule. Han er en hjertelig figur, der skaber glæde omkring sig. Er altid sød og venlig, så jeg ville være Fedtmule.

Hvad er det bedste ved Caverion
Jeg sætter stor pris på at arbejde i en stor organisation, idet den rummer mange muligheder for spændende opgaver. Mit arbejde bliver aldrig ensformigt, og jeg kommer vidt omkring fagligt. Hvis jeg er kørt lidt sur i en ting, er der altid noget andet, jeg kan få lov at prøve. Vi får lov til mange forskellige ting inden for faget.