Morten Nielsen, Teamleder for Remote Center

morten-nielsen-caverion-02.jpg

Navn: Morten Nielsen
Caverion: Fredericia
Uddannelse: Flymekaniker og maskinmester

Min jobbeskrivelse
Teamleder for Remote Center. I Remote centeret forestår vi KPI rapportering til store kunder på energi og bygningsvedligehold som en af vores vigtigste opgaver. Vi overvåger bygningerne og analyserer på data, som indgår i vores livscykluskontrakter for at kunne optimere bygningsdriften og sørge for en god kundeoplevelse og bæredygtige løsninger. Jeg har godt samarbejde med Group og deltager i udviklingsarbejdet på SmartView, Remote services og kommende lanceringer såsom SRI (Smart Readiness Indicator).

Min karrierevej hos Caverion
Jeg startede som praktikant under min uddannelse til Maskinmester, hvor jeg sammen med en medstuderende gennemgik en af vores store kunders lokation for alle bygningsmæssige assets. Det gav mig stor indsigt i den bygningsmæssige drift, og hvordan Caverion driver store kontrakter. Efter min uddannelse blev jeg ansat som driftsanalytiker og har anvendt min viden og kompetencer omkring vedligehold fra min tid som flymekaniker og mit studie. Jeg er nu lige på springet til min næste rolle som teamleder for Remote centeret, hvor jeg også får brug for min lederevner.

Hvordan er min sædvanlige arbejdsdag
En almindelig dag går med planlagte Group møder, analysering af store mængder data. Derudover sparer jeg med vores forskellige Site Managers om energiforbrug til tekniske komponenter til måden at gøre tingene på smartere. En almindelig dag består også af fordybelse ind i data og transformere det til brugbart og anvendeligt i organisationen.

Mine hobbyer
Jeg er boksetræner og holder af at træne særligt unge mennesker. Udfordre dem og hjælpe dem til at vokse både som mennesker og som boksere. Jeg træner også selv, primært løb og styrketræning.

Mit drømmejob da jeg var barn
At blive professionel ishockey spiller.

Hvis jeg var en tegneseriehelt, ville jeg også være
If you can be Batman – then always be Batman.

Hvad er det bedste ved Caverion
Mine kolleger og at arbejde for en virksomhed med ambitioner.