El - servicetekniker

Job Details
Title:
El - servicetekniker
Application time ends:
22.12.2021
Type:
El
Company:
Caverion
Location:
Esbjerg

Vi søger en professionel El-servicetekniker, der brænder for sit fag!

Spændende og varierende opgaver
I Caverion Service vest arbejder vi med stort set alle typer af el-tekniske opgaver. Vores kunder er primært industrivirksomheder, men rummer også større erhverv og offentlige institutioner. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en varierende arbejdsdag, hvor dine opgaver kan omfatte:

  • Installationer og service i industrien
  • Fejlfinding på nye og gamle installationer
  • Maskinanlæg og styringer

Fagligt dygtig elektriker med kendskab til styring af serviceopgaver
Du er uddannet elektriker eller har en lignende el-teknisk baggrund, og du har et godt kendskab til serviceopgaver. Derudover vil det være en fordel:

  • At du sætter en ære i at servicere vores kunder på allerbedste vis. Du forstår dine kunders situation og kan derfor sørge for, at de altid får en positiv oplevelse med dig og Caverion
  • At du kan levere kvalitet i dit arbejde og ikke slipper en opgave før den er helt færdig
  • At du kan samarbejde på tværs af fag
  • At du har kendskab til industri
  • At du altid kan fremvise gyldigt kørekort

Caverion - din nye arbejdsplads
Hos Caverion får du en attraktiv stilling, hvor du, udover de kompetencer du kommer med, får mulighed for at tilegne dig endnu mere teknisk indsigt inden for flere tekniske områder. Vi er en virksomhed med fart på og med stor variation i hverdagens opgaver. Vi tilbyder dig mange gode udfordringer både fagligt og personligt, samt de nødvendige kurser og efteruddannelser. Du indgår i vores gode forsikrings – og pensionsordninger ligesom du får glæde af diverse personalegoder.

Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved, at vi tager opgaverne seriøst, og vi har en åben og fri omgangstone hvor der ikke er langt til et godt grin.

Kontakt
Vil du med på Caverion-holdet, så send dit CV ved at klikke på knappen ”send ansøgning”. Da vi holder samtaler løbende, bedes du sende dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte serviceleder Flemming Gejl på mobil + 45 2170 7030.

 

#LI-AU1