Tekniker

Vi har brug for de bedste teknikere til alt inden for el, vvs, klima og sikring. Vi har brug for dig!


El

Vi søger dygtige elektrikere og elinstallatører og andre fagfolk til at arbejde med alt inden for el-installation - både standardinstallationer, højteknologiske, intelligente industriinstallationer, installationer på boreplatforme, højspændingsanlæg, IP mv.

Interesseret? Så opret en profil under el i vores emnebank >>


VVS

Vi har brug for de bedste vvs-installatører, teknikere og smede til at udføre vvs-tekniske opgaver inden for specialerne sprinkler, gas, pumper, smede- og blikkenslagerarbejde, hydraulik, medicinske luftarter mv.

Er det lige dig? Så opret en profil under vvs i vores emnebank >>


Klima

Er du en kyndig ventilations- eller køletekniker, og har du erfaring med fx operationsrum, isolationsrum, lovpligtige energieftersyn, proces- og komfortkøl, klimaanlæg, aircondition og lign.? Så kunne du være et godt match for Caverion.

Matcher Caverion dig? Så opret en profil under ventilation/køl i vores emnebank >>


Sikring

Har du erfaring med sikring og overvågning af bygninger som fx brandsikring, tyverisikring, adgangskontrol, videoovervågning, varslingsanlæg mv.? Så er du måske vores kommende sikringsekspert.

Har det din interesse? Så opret en profil under sikring i vores emnebank >>


Offshore

Vi søger løbende blandt andet dygtige produktions,- vedligeholdelses- og instrumentteknikere til offshore arbejde i Nordsøen. Du bliver en del af vores +60 personers store offshore hold i Esbjerg, og du kommer til at arbejde i 2/3 rotation. Vi sørger naturligvis for god oplæring og offshore certifikater.

Noget for dig? Så opret en profil under offshore i vores emnebank >>