Mød IT Service Delivery Manager Leon Bahnsen

leon-bahnsen-caverion-3.jpg
 
leon-bahnsen-caverion-4.jpg

Navn: Leon Bahnsen
Caverion: IT Service Delivery Manager

Mød Leon Bahnsen, On-Site Supporter ved Caverion i snart 4 år, men d. 1. december går der et juleønske op for Caverion, da Leon bliver ansat som IT Service Delivery Manager hos os.

”Jeg ser frem til at starte i min nye stilling i Caverion, da jeg glæder mig til at være med til at skabe forandringer – blandt andet hele vores onboarding proces og generelt nogle af de interne IT-processer i huset. Jeg vil gerne være med til at forme dem, gøre dem bedre og på den måde gøre hverdagen lettere for mine kolleger” fortæller Leon.

”I mine snart 4 års ansættelse har jeg været med til nogle store og spændende projekter i virksomheden. Senest hele integrationsprojektet med CS electric, som blev en juridisk del af Caverion d. 1. oktober 2023, og derfor har hele deres IT-system skulle overgå til Caverion. Det har været et spændende projekt at være en del af, da der har været mange processer, der har skulle gå op i en højere enhed” afslutter Leon.

En ting er sikkert, og det er, at Leon altid har ja-hatten på, hvilket også er et råd, han vil give videre: ”Man skal bare give den fuld gas og gøre så meget som man nu kan. Sætte sig ind i projekter, som måske ikke er en del af ens hverdag, men vælge de ting, som man synes er spændende”.