Lærling i Caverion

Som elev i Caverion får du mulighed for at udvikle dine færdigheder i et dynamisk og udfordrende miljø, hvor innovation og bæredygtighed er i fokus. Vi vil gerne være med til at klæde dig på til fremtidens arbejdskrav!

Caverion er en international drifts- og teknologivirksomhed med over 15.000 ansatte på 200+ lokationer i 10 europæiske lande. I Danmark er vores 800 medarbejdere specialiserede inden for Technical Maintenance, Managed Service og Energi & Infrastruktur. Vi leverer innovative løsninger inden for bygnings-, transport-, industri-, forsynings- og energisektoren.

Vores ekspertise omfatter el, klima, VVS, automation, sikring og EV, samt serviceydelser inden for Facility, Performance Management og livscyklusaftaler (OPP).

Gennem dit lærlingeforløb sikrer vi, at du:

  • Får en erfaren mentor
  • Bliver udfordret og udviklet fagligt gennem stor variation i arbejdet
  • Målrettet forløb alt efter dine interesser

Hvis du har lyst til at fortsætte hos Caverion i en ansættelse efter endt uddannelsesforløb, skal du være meget velkommen!

Engagerede lærlingeansvarlige og mentorer

Din lærlingeansvarlige og mentor vil løbende sikre sig, at der bliver fulgt op på dit faglige niveau og ikke mindst trivsel og interesser, at du får besøg under skoleophold, og når du kommer rundt i de forskellige afdelinger i Skovlunde.

Fællesskab og netværk

Vi er i gang med at bygge et helt nyt lærlingeforløb, som du kommer til at bidrage til. Nogle af de elementer, du vil kunne forvente som lærling hos os, er:

  • Du bliver en del af et lærlingenetværk på tværs af hele Danmark
  • Du kan deltage i forskellige aktiviteter og lærlingedage

Hvem er du?

Du har bestået folkeskolens afgangsprøve, og er i gang med/har afsluttet erhvervsuddannelsens GF 2. Desuden vil du passe godt ind hos os, hvis du er stolt af dit fag, engagerer dig i udvikling, og tager ansvar for din egen og andres trivsel ved at bidrage til fællesskabet på arbejdspladsen.

Er du over 25 år, beder vi dig om at vedhæfte en realkompetencevurdering (RKV), som du får på en erhvervsskole.

Kontakt og mere info

Lyder det som noget for dig? Så ring gerne til Camilla Myllerup, HR Business Partner eller upload din ansøgning, CV og karakterer via dette link: SØG LÆREPLADS >>