I Caverion kan du gøre en forskel

I Caverion kan du være stolt af dit bidrag. Sammen sikrer vi, at bygninger, industrianlæg og infrastruktur er smarte og bæredygtige. På denne måde hjælper vi med at forbedre virkningerne af klimakrisen. Vi har øje for din trivsel. Med god holdånd skaber vi et sikkert, åbent og energisk miljø. Du kan vokse sammen med nye muligheder nu og i fremtiden. Deltag i vores begejstring om, hvordan vi bidrager til performance og trivsel. Vær med til at gøre en forskel.


 
Caverion-Din-Arbejdsplads-1.png

Din Arbejdsplads

I Caverion-familien arbejder vi med ”Din Arbejdsplads”. Vi ønsker hele tiden at forbedre vores arbejdsplads, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har mange forskellige kulturer i vores organisation.
Det er kun positivt, fordi vi har 800 kolleger spredt over 11 lokationer over hele Danmark. Lige fra CS electric i Vestjylland, over hovedkontoret i Fredericia, til DI-Teknik som er bosiddende i Køge på Sjælland. Vi tror på det lokale engagement og være tæt på kunderne.

Med det udgangspunkt ønsker vi at sikre motivation, arbejdsglæde, trivsel, stolthed og samarbejdet blandt vores 800 danske kolleger. Vores ambition er, at gøre Caverion til det første valg for medarbejdere i vores branche. Vi er allerede godt på vej – men måske mangler vi dig?  

Når vi siger ”Din Arbejdsplads” så mener vi, at en af de vigtigste ting for dig er DIN arbejdsplads, for det er her du bruger en stor del af din vågne tid. Det betyder ikke, at vi udelukker fællesskabet, men ved at kalde det ”Din arbejdsplads” så sikrer vi, at alle tager et medansvar for fællesskabet.

 

 

Hvad siger vores kunder?

Danfoss er en international koncern, der er førende inden for forskning, produktion og udvikling af mekaniske og elektroniske komponenter samt systemløsninger. Som en af de helt store giganter i det danske erhvervsliv har Danfoss ekstraordinært mange m2, som alle kræver et enormt højt niveau af vedligehold, for at den daglige drift kan opretholdes.

Caverion er ansvarlig for store dele af de tekniske installationer på 11 Danfoss lokationer i henholdsvis Nordborg, Gråsten, Rødekro, Tinglev, Viby, Sunds, Vejle, Kolding, Christiansfeld, Vojens, og Silkeborg.

 

 

Se hvad vi kan inden for Managed Services

Sæt dig til rette i stolen og se vores film, som beskriver vores Facility Management- og Performancekontrakt-løsninger. Filmen beskriver vores tværfaglige samarbejde, og hvordan vi lykkedes ude i marken hos flere af vores kunder.

Filmen er optaget hos vores vigtige kunde, DFDS, på Marmolen i København, hvor vi har været så heldige at få lov til at bruge deres virkelig flotte bygning, som vi drifter, til vores film. I filmen vil du også møde et par af dine kolleger. De er nemlig filmstjerner i filmen :)

 

Vil du også gøre en forskel?

Du kan finde vores ledige stillinger her