Lærlinge i Caverion

Vi vil gerne bidrage til, at du får en læreplads, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Hos os får du en god start på arbejdslivet med trygge arbejdsdage og dygtige kolleger, som hjælper dig med at blive rigtig god inden for dit fagområde. Du bliver en del af 60 andre lærlinge.

 
 

Byg fremtiden med os!

Oplev en verden af muligheder som lærling hos Caverion! Udvikl dine færdigheder i et innovativt miljø, hvor fokus er på bæredygtighed og fremtidens arbejdsmarked.

Læs mere her >>

 
 

Søger du en læreplads?

I Caverion tager vi vores lærlinge alvorlige. Læs mere om lærlingeforløbet hos os – bl.a. vores mentorforløb og vores fællesskab og netværk.

Søg læreplads >>

 
 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er arbejdsdagen? Hvad ser Caverion efter, når de vælger lærlinge? Inden for hvilke fag tager vi lærlinge ind? Hvad sker der på første dag?

Vores Q&A finder du her >>

 
 

Årlig lærlingedag

Udover at du bliver uddannet inden for din faglighed, prøver vi også at skabe et fællesskab blandt vores lærlinge og mentorer på tværs af geografi. Hvert år afholder vi den årlige lærlingedag. Dagen indeholder lærerige indlæg, workshops, spisning, Caverions årlige lærlingemesterskab i bowling og fællesaktiviteter.

Lærlingedagen er til for at samle alle vores lærlinge i hele landet og give dem en dag med læring samt et afbræk fra hverdagen. Se billeder fra vores seneste arrangement.

 

Caverion vil gerne sikre diversitet, også i forbindelse med ansættelse af lærlinge, og vi vil gerne hjælpe med at flere kvinder bliver en del af vores branche. Derfor er Caverion blevet Boss Ladies virksomhedsambassadør.

 

Mød andre lærlinge her