Vores medarbejdere er kernen i Caverion. Som en del af vores team tilbyder vi dig muligheder for at vokse professionelt og personligt. Hos os kan du teste dine færdigheder og evner og få et boost til din karriere.

Caverion er forpligtet til at garantere et sikkert og sundt arbejdsmiljø for alle vores medarbejdere. Vi omfavner mangfoldighed, god holdånd og vores medarbejderes høje engagement.

Du er vigtig for os

Mange af vores unge lærlinge og praktikanter har udnyttet mulighederne, udviklet sig og har fortsat deres karriere hos os som projektledere eller serviceledere. Vi er altid åbne for nye perspektiver, læring og anvendelse af nye teknologier.

Men for os er det altid mere end teknologi. Det handler om at forbedre den måde, vi lever og arbejder i de strukturer, vi bygger. Hos os kan du forbedre dine præstationer og være stolt af det, du giver videre; at sikre menneskers, virksomheders og planetens trivsel.
Kom og vær’ med til at gøre noget meningsfuldt og skabe smarte bygningsmiljøer, hvor vi kan leve bedre, arbejde mere produktivt, rejse sikkert og udforske videre. Join us in Building Performance!

 
rounded image

Sådan søger du job hos Caverion

  1. Find det job du er interesseret i fra listen over ledige stillinger
  2. Send os din ansøgning og dit CV som beskrevet i stillingsopslaget
  3. Du kan også sende en uopfordret ansøgning, hvis du ikke finder en relevant ledig stilling
  4. Vores rekrutteringsteam gennemgår din ansøgning og fortæller dig om den videre proces
 

Mød dine kommende kolleger her