Sikringstekniker på Sjælland

Oplysninger om jobbet
Job:
Sikringstekniker på Sjælland
Ansøgningsfrist:
31.05.2024
Kategori:
El
Land:
Caverion
Lokation:
Sjælland

Har du lyst til at arbejde med højkvalitetstekniske løsninger? Så læs mere herunder!

Teknisk ekspertise og kundeservice

I Caverion er vi specialiserede i varierede opgaver inden for sikring (AIA, ADK og TVO) samt datanetværksteknik (IP). Vores opgaver er ikke kun spændende, men også teknisk udfordrende. Vi skræddersyr løsningerne præcist efter vores kunders reelle behov og vedligeholder en solid portefølje af servicekunder, som vi betjener dagligt. Vi dækker alt fra service og rådgivning til projekter.

Vi søger en ny kollega, der har evnen til at opbygge tætte relationer til kunder og samarbejdspartnere og via struktur og overblik kan løse følgende opgaver:

  • Udføre service og installation af tekniske løsninger inden for AIA, ADK, TVO og datanetværk i tæt samarbejde med vores SMART teknologi team.
  • Arbejde på et højt fagligt niveau med fokus på kvalitet og tekniske, håndværksmæssige løsninger.
  • Opbygge og udvikle et solidt samarbejde med vores kunder, samarbejdspartnere og underleverandører.

Vi ser gerne, at du har en baggrund som tekniker, og det er en fordel med specifik erfaring fra sikringsbranchen – eksempelvis med TVO og MARCH Networks.

Din arbejdsplads

Du vil referere til Serviceleder, Jean Wisler, og han vil sørge for, at dine input og karrieremæssige mål bliver hørt. Vi har både et sjovt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor vi prioriterer fællesskabet, og vi er stolte af at være en del af Caverion.

Vi har kun behov for et cv fra dig, når du søger stillingen. Ring endelig til Jean Wisler på tlf. 6189 5957 for at høre mere. Så kan I sammen vurdere, om der er basis for at mødes.