ABA Servicetekniker

Oplysninger om jobbet
Job:
ABA Servicetekniker
Ansøgningsfrist:
31.05.2024
Kategori:
El
Land:
Caverion
Lokation:
Sjælland

Er du elektriker med ekspertise inden for brandsikring? Og har du lyst til at være med til at skabe innovative løsninger, der gør en forskel for vores kunder? Så håber vi at høre fra dig!

Kvalitet, teknik og kundeservice

Din daglige opgave går ud på at bidrage til opretholdelsen af Caverions høje standard inden for brandsikringsanlæg. Uanset om du arbejder på installation af nye anlæg eller vedligeholdelse af eksisterende, spiller du en nøglerolle i at sikre kvalitet og pålidelighed. Du samarbejder tæt med både interne og eksterne partnere og har en central position i etablering, udvidelse eller ændring af installationer og programmer.

Som ABA Servicetekniker vil du være en nøglespiller i konvertering af ABA-centraler, samt udføre regelmæssige servicebesøg på eksisterende anlæg, fejlfinding og rådgivning af vores kunder om optimale løsninger.

Vi leder efter en ny, engageret kollega, der er fleksibel og formår at tænke kreativt, selv når opgaverne bliver udfordrende. Din motivation og evne til at deltage aktivt i fælles missioner og levere top service hver gang vil være afgørende for din succes i denne rolle.

Din arbejdsplads

Du bliver en del af vores landsdækkende team med base på kontoret i Skovlunde. Din leder hedder Jean Wisler, og vil, udover teamet, være en tæt sparringspartner i det daglige. Jean står i spidsen for et inspirerende og udviklende arbejdsmiljø, hvor åbenhed og en afslappet tone er en del af kulturen. Dine idéer bliver hørt, og din personlige og faglige udvikling prioriteres.

Vi har kun behov for dit cv, når du søger stillingen. Ring endelig til Jean Wisler på tlf. 6189 5957, så I sammen kan vurdere, om I skal mødes til en samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.