Ventilationstekniker - Sjælland

Oplysninger om jobbet
Job:
Ventilationstekniker - Sjælland
Ansøgningsfrist:
31.05.2024
Kategori:
Klima & Ventilation
Land:
Caverion
Lokation:
Skovlunde

Brænder du for at give en god service? Og kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, hvor der er fart på? Så er jobbet som Ventilationstekniker i Caverion lige noget for dig. Du kan glæde dig til at komme ind i et stort tværfagligt hus, hvor der er fokus på trivsel, sikkerhed, uddannelse, samarbejde og gode tekniske udfordringer.

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder en attraktiv stilling i en virksomhed i udvikling og med variation i hverdagens opgaver. Vi tilbyder mange gode udfordringer - både fagligt og personligt - samt de nødvendige kurser og efteruddannelser. På denne måde får du mulighed for at tilegne dig endnu mere teknisk indsigt inden for flere af områder.

Derudover bliver du ikke kun en del af Caverion, men af hele Caverion-familien, som består af DI-Teknik, CS electric og Caverion, og derfor er der også mulighed for at komme ud på opgaver på tværs af virksomheder. Du indgår ydermere i vores gode forsikrings – og pensionsordninger, ligesom du får glæde af diverse personalegoder.

I stillingen som ventilationstekniker bliver du en del af vores afdeling i Skovlunde. Det er et stærkt hold med fagligt dygtige kolleger, som løser alle typer af opgaver inden for ventilations-området. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved, at vi tager opgaverne seriøst, samtidig med, at vi går højt op i, at et godt grin, gør arbejdsdagen sjovere. Vi har en fast portefølje af servicekunder, som vi dagligt servicerer Vores kunder er primært erhvervskunder lige fra boligforeninger til industrivirksomheder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

•    Servicering af ventilationsanlæg – både komfort på kontorer og procesanlæg i industrien
•    Indregulering 
•    Opstart af nye anlæg 
•    Trykprøvning af kanalsystemer
•    Performance test
•    Energioptimering
•    Ventilationsstyring og fejlfinding

Hvem er du?
Du bringer en god energi til teamet samtidig med, at du er professionel og yder en god service overfor vores kunder. Derudover har du en god all-round teknisk forståelse, og du har en uddannelsesmæssig baggrund, som gør dig kvalificeret til jobbet. Du tager selvstændigt ansvar, og du forstår, hvordan man planlægger og prioriterer sin tid. Derudover skal du have en god tilgang og forståelse for den digitale verden, da alt vores registrering og dokumentation foregår på enten PC eller tablet. Det er også et krav, at du har kørekort til personbil. 

Ansøgning og kontakt
Vil du med på holdet, så send dit CV og ansøgning ved at trykke på knappen ”send ansøgning”. Da vi holder samtaler løbende, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ole Kragh på tlf. +45 4172 4273