Elektrikere til projektopgaver hos Crossbridge Energy

Oplysninger om jobbet
Job:
Elektrikere til projektopgaver hos Crossbridge Energy
Ansøgningsfrist:
31.05.2024
Kategori:
El
Land:
Caverion
Lokation:
Fredericia

Er du en dygtig elektriker med erfaring inden for industri og ATEX elinstallationer? Har du lyst til at være en del af Caverion Danmark, der udvikler og leverer energieffektive og bæredygtige løsninger? Så er det lige dig, vi leder efter!

Din hverdag hos os

Du vil møde ind på Caverions afdeling på Crossbridge Energy i Fredericia. Din kommende leder, Troels, og dit dygtige team går ind for sparring og udvikling af hinanden såvel som at modernisere arbejdsgange. Der er fokus på sikkerhed og kvalitet, og man går op i, at det er et rart sted at være. Din personlige og faglige udvikling prioriteres. Din mening er værdsat, og vi former selv den hverdag og det arbejdsmiljø, der fungerer.

Du vil blive involveret i forskellige opgaver, herunder ny installation af Industri og ATEX-elinstallationer, renoverings- og vedligeholdelsesprojekter på eksisterende elinstallationer samt arbejde med forskellige elinstallationstyper som motorinstallationer, elektrisk heat tracing, instrumentering og lysinstallationer

Vi forestiller os, at du:

  • Er en erfaren elektriker med fokus på industri og/eller ATEX elinstallationer
  • Er komfortabel med selvstændige opgaver og trives med effektivt samarbejde
  • Har en positiv tilgang til daglige opgaver og er stolt af dit fag
  • Mener at sikkerhed og kvalitet hænger sammen

Ring endelig til Site Manager, Troels Krogh, på tlf. 4172 4270, som kan fortælle mere om dine muligheder hos Caverion og Crossbridge Energy, og så kan I sammen vurdere, om der er basis for en samtale.

Vi har kun behov for dit cv, når du søger stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.