Assistant Site Manager til AP/Nykredit i Københavns centrum

Oplysninger om jobbet
Job:
Assistant Site Manager til AP/Nykredit i Københavns centrum
Ansøgningsfrist:
31.05.2024
Kategori:
El
Land:
Caverion
Lokation:
København

Som Assistant Site Manager vil du være dedikeret til at sikre en sund og bæredygtig drift af bygninger og procesanlæg hos AP/Nykredit ved at koordinere og lede daglige aktiviteter.

Kundetilpassede løsninger

Caverions forretningsområde Managed Services er førende i Danmark inden for Livscyklus-projekter og Performance-kontrakter. Vi er en videnstung organisation med stort potentiale og ressourcer til at forfølge vores ambitiøse mål. Vi guider vores kunder gennem hele livscyklussen, fra rådgivning og design til konstruktion, teknisk vedligeholdelse og Facility Management. Vi vægter sikkerhed, kvalitet, god kundepleje og samarbejde højt.

Din opgave bliver at udvikle og tilbyde skræddersyede løsninger baseret på Managed Service-ydelser for at sikre langvarig og sund drift i bygninger og procesanlæg.

Nøgleopgaver som Assistant Site Manager

  • Garantere sikkerhed og overholdelse af gældende sikkerhedsregler.
  • Styre daglig drift og sikre overholdelse af vedligeholdelsesterminer.
  • Supportere og være backup for Site Manageren i ledelsen og driften af afdelingen.
  • Effektiv koordinering og prioritering af arbejdsopgaver.
  • Sikre høj kvalitet og korrekt dokumentation af alle opgaver.

Teknisk baggrund med kommerciel forståelse

Den ideelle kandidat har en teknisk baggrund som elektriker eller maskinmester med kommerciel forståelse. Erfaring med tekniske projekter og drift er afgørende, og kendskab til lovgivning og standarder inden for Hard FM forventes. Stærke IT- og tekniske dokumentationsfærdigheder er nødvendige.

Som leder er det essentielt både at have et skarpt overblik og en detaljeorienteret tilgang ligesom evnen til at tænke innovativt og udviklingsorienteret er vigtig. Stærke kommunikationsevner er afgørende, da du vil interagere med kundens projekt- og tekniske ansvarlige.

Din arbejdsplads

Du bliver en del af et stærkt hold med seks dedikerede kolleger, der værdsætter højt fagligt niveau og samarbejde. Selvom du arbejder fast hos kunden, får du støtte fra et kompetent og sammentømret team. Din faglige og personlige udvikling er vigtig, og vi har generelt rigtig gode vilkår.

Kontakt

Vi har kun behov for et cv, når du søger stillingen – men ring gerne til Site Manager, Bjarke Dohn på tlf. 4172 4207 for at få en snak om alt det, Caverion kan tilbyde dig, og om der er basis for et personligt møde.

Vi glæder os til at høre fra dig.