El-Konstruktør/Hardware Engineer

Oplysninger om jobbet
Job:
El-Konstruktør/Hardware Engineer
Ansøgningsfrist:
30.04.2024
Kategori:
El
Land:
Caverion
Lokation:
Esbjerg

CS electric har hovedkontor i Esbjerg, og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere. Vi har 50 års erfaring med el-tekniske ydelser, og tænker bæredygtighed og energioptimering ind i alle løsninger, vi udvikler. Dette gavner samfundet og ikke mindst vores kunder både økonomisk og energi- og miljømæssigt.

Design, Engineering og projektledelse

Vi søger endnu en El-Konstruktør/Hardware Engineer, som primært kommer til at arbejde med hardware- og automationsløsninger hos vores OEM-, industrielle- og maritime kunder.

Du kommer til at indgå i et team på 19 dedikerede medarbejdere, som primært arbejder med design, engineering og projektledelse.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde:

  • Tegning og konstruktion i PC Schematic og/eller Caddy++ af tavler/anlæg
  • Projektmøder samt dialog med kunder omkring løsninger og problemstillinger
  • Tilbudsarbejde samt kalkulation
  • Udarbejdelse af indkøbslister, produktionsgrundlag og montageanvisninger
  • Dokumentationsarbejde
  • Sparringspartner til vores kunder

Vi leder efter dig, der har en el-teknisk baggrund som elektriker, automatikmekaniker, elinstallatør, maskinmester eller ingeniør. Det er vigtigt, at du har kendskab til PLC, frekvensomformere, EN60204-1, EN61439 og evt. UL508A og også til tegneprogrammerne PC Schematic og Caddy++. Erfaring med el-konstruktion af automatiske anlæg er ligeledes en forudsætning for at kunne lykkes i rollen.

Vi tilbyder attraktive og fleksible arbejdsvilkår. Du får indflydelse og mulighed for at præge din egen stilling. Vores team er socialt og engageret, og kantinen er god!

Kontakt

Vi har kun behov for et cv, når du søger stillingen. Ring gerne til Head of Operations, Jimmy Johansen, på tlf. 2287 5634 for at høre mere.

Vi glæder os til at høre fra dig.