Er du elektriker og klar til næste skridt som El-konstruktør/Hardware Engineer?

Oplysninger om jobbet
Job:
Er du elektriker og klar til næste skridt som El-konstruktør/Hardware Engineer?
Ansøgningsfrist:
30.04.2024
Kategori:
El
Land:
Caverion
Lokation:
Esbjerg

Du kommer til at indgå i et team bestående af 19 dedikerede medarbejdere, som primært arbejder med design, engineering og projektledelse. Du vil arbejde med hardware- og automationsløsninger hos vores OEM-, industrielle- og maritime kunder. 
Vi leder efter dig, der har godt styr på det eltekniske område, og som gerne vil udfordres yderligere. Dine personlige kompetencer, dit drive og engagement i egen udvikling er en forudsætning for at blive en succes i jobbet. Vi er klar til at indfri dine ambitioner!

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde:

•    Tegning og konstruktion i PCSchematic og/eller Caddy++ af tavler/anlæg
•    Projektmøder samt dialog med kunder omkring løsninger og problemstillinger
•    Tilbudsarbejde samt kalkulation
•    Udarbejdelse af indkøbslister, produktionsgrundlag og montageanvisninger
•    Dokumentationsarbejde
•    Sparringspartner til vores kunder

Vi forestiller os, at du har en el-teknisk baggrund som elektriker, automatikmekaniker, elinstallatør, maskinmester eller ingeniør. Som nævnt er motivation det vigtigste! Du kommer til at arbejde tæt sammen med et stærkt hold, som vil gøre alt for at klæde dig rigtig godt på i rollen som Hardware Engineer. Du er nysgerrig, og evner at udfordre det eksisterende, mens du bevæger dig fremad med et højt drive. Du er fleksibel og kan skabe tillid omkring dig.

Vi har kun behov for et cv, når du søger stillingen. Ring gerne til Head of Operations, Jimmy Johansen, på tlf. 2287 5634 for at høre mere om vores behov og alt det, CS electric kan tilbyde dig.