Project & Service Manager til Crossbridge Energy

Oplysninger om jobbet
Job:
Project & Service Manager til Crossbridge Energy
Ansøgningsfrist:
17.05.2024
Kategori:
El
Land:
Caverion
Lokation:
Fredericia

Vi leder efter dig, der kan bidrage til optimal drift og udvikling af vores afdeling på Crossbridge Energy i Fredericia.

Tydelig leder med projektansvar

I rollen som Project & Service Manager bliver du fagligt ansvarlig på el-området og for, at alle opgaver udføres med høj kvalitet. Du vil bidrage til ledelse af vores tværfaglige team bestående af 10-20 medarbejdere, supportere Site Manager, Troels Krogh og være ansvarlig for at skabe et sikkert arbejdsmiljø på Crossbridge Energy-sitet. Dine ansvarsområder inkluderer også beregning af små og store projekttilbud samt økonomisk ansvar for dine aktiviteter.

Vi søger en ny kollega, der:

  • Har en teknisk baggrund som el-installatør eller maskinmester
  • Kan kombinere denne tekniske viden med en god kommerciel vinkel
  • Har erfaring med tekniske projekter og drift samt bredt kendskab til lovgivning og standarder inden for industrien
  • Har solide IT-kompetencer, da dokumentation og rapportering vil være en væsentlig del af dit daglige arbejde

På sitet vil du have hyppig interaktion med kundens projekt- og tekniske ansvarlige, hvilket kræver stærke kommunikationsevner og evnen til at opbygge sunde relationer. Som leder har du både det skarpe overblik samtidig med, at du sikrer, at alle forpligtelser i kontrakter og aftaler overholdes. Omskiftelighed og evnen til at håndtere nye udfordringer vil være afgørende i hverdagen.

Ring endelig til Site Manager, Troels Krogh, på tlf. 4172 4270, som kan fortælle mere om dine muligheder hos Caverion og Crossbridge Energy, og så kan I sammen vurdere, om der er basis for en samtale.

Vi har kun behov for et CV, når du søger stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.