Teknisk Remote Supporter til CTS/BMS-området

Oplysninger om jobbet
Job:
Teknisk Remote Supporter til CTS/BMS-området
Ansøgningsfrist:
17.05.2024
Kategori:
Klima & Ventilation
Land:
Caverion
Lokation:
Fredericia

Vil du være med til at sikre, at de tekniske installationer i vores bygninger fungerer effektivt og optimalt, så vi kan opretholde komfort, sikkerhed og energieffektivitet? Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Du kommer til at arbejde med drift og optimering af anlæg og i den forbindelse rapportering og overvågning. Du vil indgå som en central rolle i fjern-fejlsøgning og gennemgang af anlæg samt overvågning af energiforbrug i Caverions EMS-system. Én af nøgleopgaverne er at sikre integration mellem BMS-systemer og Caverions data cloud.

Fra installation til analyse og udvikling

Du har formentlig brugt nogle år på installation af BMS- og CTS-systemer i bygninger samt konfiguration af hardware og software til at overvåge og styre de tekniske installationer. Desuden er du erfaren i fejlfinding på sensorer, kontrolenheder, og kommunikationsudstyr og vedligehold af systemerne.

Du er nu klar til at gå mere dataanalytisk til værks for at identificere muligheder for optimering af anlæg og dermed sikre effektiv udnyttelse af energiforbrug og høj komfort.

Vi vil også meget gerne høre fra dig, hvis du ikke har den specialiserede BMS-erfaring, men har lyst til at lære og udvikle dig indenfor området. Vi klæder dig gerne på med de certificeringer, der kræves.

Herunder præsenteres nogle af dine nøgleopgaver:

  • Overvågning og tilretning af driftsparametre i BMS- og CTS-systemer
  • Overvågning og rapportering af energiforbrug
  • Håndtering af fejl/alarmer i BMS- og CTS-systemer
  • Dataindsamling- og analyse på bygningers energiforbrug og definering af potentielle områder for energioptimering
  • Integrering af automatisk dataopsamling fra BMS- og CTS-systemer
  • Samarbejde med forskellige interessenter og leverandører for at sikre succesfuld implementering af løsninger
  • Sikre en sammenhængende og effektiv drift af alle tekniske installationer – eks. varmesystemer, dynamisk klimaskærm og ventilation

Vi leder efter dig, der har stærke problemløsningsfærdigheder, og kan sikre, at opgaverne når sikkert i mål. Du vil passe godt til rollen, hvis du både kan fordybe dig i store datamængder og samtidig finder det relevant og motiverende at opsøge viden for at få dine idéer ud at leve.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Er uddannet elektriker, automationsteknolog, IT-teknolog, energiteknolog, maskinmester eller lignende
  • Har viden om IT, IT-sikkerhed og netværk, gerne i forbindelse med servere til CTS/BMS-anlæg
  • Besidder en generel forståelse for kunders tekniske installationer, specielt inden for CTS/BMS-området
  • Er nysgerrig på at tilegne dig yderligere kompetencer inden for CTS/BMS-området

Din arbejdsplads

Din base vil være på Caverions hovedkontor i Fredericia, hvorfra du også besøger vores forskellige sites i hele landet. Du bliver en del af Caverions Remote Center, som er et team på syv.

Vi er et socialt og alsidigt kontorfællesskab, som både nyder de faglige snakke på kryds og tværs, og vi mødes også til torsdagsbar og til forskellige andre sociale arrangementer. Der er masser af muligheder for læring og udvikling, kantinen er både sund og varieret, og vi smitter hinanden med vores gode humør.

Kontakt

Lyder det som det næste spændende skridt for dig i din karriere? Så ring endelig til Department Manager for Remote Center, Morten Nielsen på tlf. 4172 4271 for at høre mere!

Vi har kun behov for dit CV, når du søger stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.