ABA-teknikere

Oplysninger om jobbet
Job:
ABA-teknikere
Ansøgningsfrist:
31.05.2024
Kategori:
El
Land:
Caverion
Lokation:
Fredericia

Vil du være med til at videreudvikle vores spændende arbejdsplads og gøre en forskel inden for brandsikring? Vi søger lige nu ABA-teknikere til både Fyn og Trekantsområdet med base i Fredericia.

Kundevendt elektriker

Dine ansvarsområder inkluderer opsætning, idriftsættelse og vedligeholdelse af brandsikringsanlæg. Uanset om det drejer sig om at etablere nye systemer eller servicere eksisterende, er din indsats afgørende. Primære opgaver inkluderer:

  • Installation af brandsikringsanlæg
  • Regelmæssig service af eksisterende anlæg
  • Fejlfinding og reparation
  • Rådgivning af kunder ved valg af løsninger

Vi leder efter dig med de rette faglige kompetencer og stærke samarbejdsevner. Du skal være uddannet elektriker og have kendskab til Brand 1 + 2, ABV og AVA, herunder programmering og fejlfinding. Vi lægger vægt på kvalitet, ansvarlighed og en fleksibel tilgang til opgaveløsning.

Du skal kunne fremvise en straffeattest uden anmærkninger og have et gyldigt kørekort.

Caverion – Din arbejdsplads

Caverion er førende inden for tekniske løsninger, herunder brandsikring. Vi er et specialiseret team på 12 kolleger, der dækker hele Danmark. Vi har en åben og uformel kultur, hvor vi tror på, at godt samarbejde og humor gør hverdagen sjovere.

Som en del af Caverion Danmark får du en attraktiv stilling med mulighed for at udvide dine tekniske færdigheder. Vi tilbyder en varieret arbejdsdag med spændende udfordringer og løbende efteruddannelse.

Nysgerrig på at høre mere?

Hvis du tænker, det kunne være noget for dig, så ring endelig til Service Manager, Fire & Security, Jeppe Ulff-Møller Nielsen på tlf. 2161 0202 og få en snak om alt det, vi kan tilbyde dig i Caverion.

Vi har kun behov for et cv, når du søger stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!