Elektriker til Industri & Energi, Caverion

Oplysninger om jobbet
Job:
Elektriker til Industri & Energi, Caverion
Ansøgningsfrist:
31.05.2024
Kategori:
El
Land:
Caverion
Lokation:
Esbjerg

Vi søger en elektriker med erfaring inden for industrielle- og mellemspændingsopgaver. Som en del af vores team vil du blive involveret i en bred vifte af opgaver, herunder industrielle installationer, vedligeholdelse af mellemspændingsanlæg, opbygning af ladeinfrastruktur og diverse ad hoc-opgaver.

Industri & Energi

Caverion er en førende europæisk udbyder af tekniske løsninger og serviceydelser. Vi arbejder på tværs af industrier og sektorer for at levere skræddersyede løsninger til vores kunder.

I denne stilling vil du beskæftige dig med projekttyper, der spænder meget bredt, lige fra totalløsninger indenfor ladeinfrastruktur til busser i hele Jylland, til en stor havneudvidelse i Fredericia, hvor alt fra lysinstallation til mellemspændingsanlæg skal laves.

Vi søger dig, der:

  • Er uddannet elektriker
  • Vil trives med kørsel ifm. arbejde
  • Har erfaring med industri og mellemspænding (fordel, men ikke et must)
  • Har kørekort B

Du vil desuden trives hos os i Caverion, hvis du, ligesom os, er glad for en varieret arbejdsdag, er stolt af dit fag og din ekspertise, og har lyst til at bidrage til det sammenhold, som vi er stolte af at have. Vi går på arbejde med det mindset, at vi skal lykkes sammen.

Din arbejdsplads

Med reference til Afdelingsleder, Jonas Sørensen, bliver du en del af et team på 9 mand på nuværende tidspunkt, men der er stor vækst på området.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med udviklingsmuligheder inden for service-, reparation og vedligehold på industriinstallationer og styringer hos vores kunder. Du kommer til at arbejde sammen med nogle af branchens bedste kolleger i et miljø, der er præget af udvikling, tillid og effektivitet under gode og ordnede arbejdsforhold.

Kontakt

Er det noget for dig? Så ring endelig til Afdelingsleder, Jonas Sørensen, på tlf. 2684 0273. Vi har kun behov for et cv, når du søger stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!