Morten Nielsen – afdelingsleder for Remote Center

Morten-Nielsen-feb2024-02.jpg

Navn: Morten Nielsen
Caverion: Fredericia
Uddannelse: Flymekaniker og maskinmester

Morten startede i Caverion som praktikant under sin uddannelse til Maskinmester. Sammen med hans medstuderende gennemgik han en af Caverions store kunders lokation for alle bygningsmæssige assets:

"Det gav mig stor indsigt i den bygningsmæssige drift, og hvordan Caverion driver store kontrakter. Efter min uddannelse blev jeg ansat som driftsanalytiker og har anvendt min viden og kompetencer med vedligehold fra min tid som flymekaniker og mit studie."

Siden begyndelsen af 2022 har Morten Nielsen var afdelingsleder for Caverions Remote Center. Remote Centeret indhenter, analyserer og behandler bygnings data for Caverions Facility Management-kunder.

"Vi er meget datadrevne i Caverion. Alt vores vedligehold og alt det vores teknikere foretager sig på daglig basis, er data, som vi samler op, analyserer og konkluderer ud fra. Det skal så transformeres direkte ind i konkrete KPI’er, som der er del en af vores hard FM-aftaler med vores kunder." fortæller Morten.

Når Morten ikke står for planlægning af analyser og bearbejdning af disse, så er det bokseringen der kalder. I knap 15 år har han været boksetræner, og selvom der i Caverion ikke er noget at bokse om, så tager Morten alligevel noget med i sit arbejde fra bokseringen. Han har nemlig gennem dette fået øjnene op for, at ikke to mennesker er ens. Derfor skal hver medarbejder ses som et individ, der skal behandles forskelligt. Det skal de, da hver enkel medarbejder kan noget unikt, og de forskelligheder skal skabe en højere dynamik og dermed få det bedste frem i folk.